Bio bakterijos
Bio bakterijos

Biologinės indaplovių tabletės ir kokybiškas nuotekų valymas

Aidas Rakstys
07.10.19 05:07 AM Comment(s)

Biologinės indaplovių tabletės ir nuotekų valymas

Indaplovių tablečių paskirtis yra suprantama ir aiški. Iškeltas tikslas yra nepriekaištinga indų švara ir deimantinis taurių blizgesys. Tačiau esant tokiam dideliam pasirinkimui yra sudėtinga išsirinkti geriausias bei tinkamiausias. Todėl keli patarimai gali padėti išsirinkti labiausiai efektyvias bei atitinkančias kokybę kainas.


Biologinės indaplovių tabletės

Daugeliui vartotojų biologinės priemonės nėra aktuali tema, nes jie gyvena daugiabučiuose, kuriuose rūpintis nuotekų valymu bei mažesniu teršalų kiekiu nėra privalu. Visus rūpesčius dėl aplinkos apsaugos prisiima mieste ar gyvenvietėje veikiančios vandenvalos įmonės. Tačiau gyvenantiems individualios statybos namuose, kuriuose sumontuoti dar ir biologiniai nuotekų valymo įrenginiai, šis klausimas yra ypač aktualus. Todėl kiekviena buities švarą palaikanti biologinė priemonė prisideda prie nuotekų valymo bei išleidžiamų resursų mažinimo. Į šių švaros priemonių sąrašą patenka ir biologinės indaplovių tabletės. Juk kiekviena šiuolaikiška buitis neapsieina be pagrindinių pagalbininkų.


Švarūs indai ir nuotekos

Individualių namų savininkai privalo patys rūpintis nuotekų valymui, todėl prie namų yra prijungiamos įvairios, LR Aplinkos apsaugos ministerijos patvirtintos valymo sistemos. Naudojant tabletes indaplovėms, kurių sudėtyje nėra cheminių priemonių, fosfatų ir kitų į teršalus galinčių pavirsti medžiagų, yra maksimaliai užkertamas kelias teršalams patekti į kanalizaciją, valymo įrenginius ir namų aplinką. Indaplovių tabletes galima įsigyti Buksvarus.lt internetiniame puslapyje. Biologinė priemonė itin efektyviai ir kaip ir visos cheminės tabletės indaplovėms, savo funkcijas atlieka puikiai. Tačiau, tuo pačiu metu, bio priemonė užtikrina ir švaresnes nuotekas po indų plovimo proceso. Todėl 100 procentų natūralios tabletės indaplovei turi ir kitų naudingų savybių.

  • Tabletės indaplovėms yra 100 natūralios;
  • Tablečių sudėtyje esantys Bio Enzimai išskaido organinės kilmės medžiagas: riebalus, maisto likučius, krakmolą, cukrų ir kitą organiką;
  • Ta pati medžiaga efektyviai leidžia plauti ir žemesnėje vandens temperatūroje;
  • Taupoma elektra ir vandens sunaudojimas;
  • Enzimai užtikrina sklandų indaplovės vandens išmetimo mechanizmo darbą, neleidžia ant jo sienelių kauptis apnašoms, todėl vandens išleidimas visada yra sklandus;
  • Tų pačių biologinių Enzimų pagalba, kanalizacijoje yra naikinamos ir negyvos bakterijos, kurios yra nemalonių kvapų atsiradimo priežastis;
  • Skaidoma organika mažina kamščių atsiradimo nuotekų sistemoje;
  • Nesant teršalams indų plovimo metu, neapkraunami nuotekų valymo įrenginiai;
  • Sklandus įrenginių darbas užtikrina maksimalią Jūsų namų aplinkos apsaugą;
  • Išleisite nuotekų valymo priežiūrai mažiau, nei buvo išleidžiama iki to.
Kiekvienas savininkas žino ir nuotekų valymo priemones, jų paskirtį, bei gaunamus rezultatus. Biologinės bakterijos kanalizacijai taip pat naudojamos aplinkos apsaugos tikslais: pagreitina teršalų nuotekose skaidymą, padeda atsikratyti arba užkirsti kelią dvoko kanalizacijoje atsiradimą, naikina kamščius ir plutas nuotekų paviršiuje. Todėl bakterijos naudojamos kartu biologinėmis tabletėmis indaplovei, dar labiau užtikrina maksimalų nuotekų valymo efektą.

Kokia ta priemonė
Buksvarus.lt siūlomos tabletės indaplovėms yra supakuotos po 40 vienetų. Jų naudojimas yra toks pats kaip ir visų kitų tablečių indaplovei. Tik šios turi dar ir malonų šviežių mėtų lengvą aromatą po indų plovimo. Todėl švara kvepia ne tik plauti indai, bet ir pati indaplovė. Kaip matote, Bio indaplovių tabletės naudingos ne tik plaunant indus, bet ir siekiant kuo geresnio nuotekų išvalymo rezultato. Ypač tai aktualu tiems, kurių valymo įrenginiai, valytą vandenį išleidžia į gruntą prie namų.

Efektyvų, naudinga ir saugu - Buksvarus.lt