Bio bakterijos
Bio bakterijos

Nemalonus kanalizacijos dvokas

Aidas Rakstys
11.03.18 11:18 AM Comment(s)

Naikinimas bio bakterijomis

Kokie turi būti namai, kad juose būtų gera ir malonu gyventi visiems? Savaime suprantama, jie turi būti ergonomiški, apstatyti patogiais bei funkcionaliais baldais, švarūs, saugūs ir maloniai kvepėti. Reguliariai namų tvarkymas bei rūpestis jais yra bene vienas geriausių būdų, kuris gali garantuoti, kad namai kvepės švariai bei gaiviai. Vis dėlto, negalima pamiršti, kad ir reguliariai besirūpinant namų švara, atsiranda nemalonių kvapų, kuriuos pageidaujama kuo greičiau pašalinti. Tačiau, jei norite, kad tai pavyktų padaryti greitai bei efektyviai, tokiu atveju pirmiausia teks identifikuoti iš kur ir dėl kokios priežasties sklinda kvapas ir tuomet bus galima imtis veiksmų.

Nemalonūs kvapai šaldytuve

Jei atsidarius šaldytuvą pasklinda nemalonus kvapas, taip gali nutikti dėl dviejų priežasčių: pirma – jame yra sugedusių maisto produktų, antra – kai kurie produktai, skleidžiantys itin intensyvius kvapus, yra laikomi nesandariuose indeliuose. Taigi, kad išvengtumėte šio nemalonaus susidūrimo su nosį erzinančiais kvapais, teliks laikytis dviejų paprastų taisyklių: pirmoji – nuolat tikrinkite, ar jūsų šaldytuve nėra sugedusių maisto produktų, antroji – visus intensyvų kvapą skleidžiančius maisto gaminius laikykite sandariose pakuotėse.

Gudrybė naudojant dulkių siurblį, užpildys visus namus maloniu aromatu

Visi puikiai žino, kad būtent dulkių siurblys yra tas įrenginys, kuriuo per labai  trumpą laiko tarpą, neįdedant daug pastangų, galima pašalinti visus ant grindų esančius nešvarumus bei akimi net neįžiūrimas dulkes, tačiau tik nedaugelis yra girdėję, kad būtent šis buities prietaisas puikiai gali pasitarnauti ir norint kvėpinti namus. ką daryti? Viskas labai paprasta: tiesiog suvilgykite vatos diskelį mėgstamu eteriniu aliejumi ir jį susiurbkite dulkių siurbliu – kiekvieną kartą, kai juos valysite namus, po  būstą pasklis malonus eterinio aliejaus aromatas.

Smirda kanalizacija

Prastas kvapas, sklindantis iš kanalizacijos, yra viena iš tų problemų, su kuria paprastai anksčiau ar vėliau susiduria kiekvieni namai. Taip nutinka dėl kanalizacijoje susidariusių kamščių, kurie trukdo nuotekoms nubėgti. Panaikinus šiuos kamščius, nelieka ir nemalonaus kvapo. Na, o tai padaryti galima labai paprastai - teriekia naudoti biologines bakterijas kanalizacijai. Pasitelkę šį gaminį, jau po 4 – 5 valandų pastebėsite puikius rezultatus. O kol kas svarbu pasakyti, kad toks gaminys turėtų būti naudojamas ne tik tuomet, kai kamščiai jau yra susidarę ir kyla nepatogumų, bet ir gali būti naudojamas kaip prevencinė priemonė, kuri padės išvengti jų susidarymo.

Antra šio straipsnio dalis - ČIA >>>>>>>>>>